Suomalaispelaajat huolissaan KHL:n pillereistä

Ex-kiekkoilija Georges Laraque moitti kirjassaan NHL:n suhtautumista suorituskykyä parantaviin steroideihin. Iltalehti kertoo nyt, että Venäjän KHL-liigan suomalaispelaajat ovat huolissaan samasta asiasta.

Suomen antidopingtoimikunnan lääketieteellinen johtaja Timo Seppälä on saanut useita soittoja, kun seurat ovat antaneet pelaajille pillereitä, jotka on ollut pakko ottaa. Pillereiden sisällöstä ei ole ollut täyttä varmuutta.

Pelaajille on kerrottu, että ne ovat ravintolisiä. Seppälä ei ole voinut puheluiden perusteella päätellä tarkasti, millaisista aineista on kysymys. Tästä johtuen Seppälä ei ole voinut myöskään antaa pelaajille ohjeita.

Kategoria(t): Jääkiekko Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *