Patrik Laine liekeissä – Vain Selänne pystynyt parempaan

Winnipeg Jetsin Patrik Laine viimeisteli uransa kolmannen hattutempun NHL-liigassa tiistaikierroksella, kun Dallas Stars kaatui maalein 5-2.Laine on viimeistellyt jo 26 maalia tällä kaudella. Laine on kauden 1992-93 jälkeen ensimmäinen tulokas, joka on tehnyt tulokaskaudellaan kolme hattutemppua. Teemu Selänne onnistui siinä peräti viidesti.

Hyvältä kuulostaa. Aika kovassa sakissa ollaan mukana. Aikamoinen kunnia. Mikä ettei tuota Teemun viittä voisi tavoitella, olisihan se kivaa päästä tasoihin. Tässä on paljon pelejä jäljellä, eikä koskaan tiedä mitä tapahtuu, Laine sanoo.

9578438-patrik-laine-nhl-preseason-edmonton-oilers-winnipeg-jets-1

Kategoria(t): Aiheeton Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *